ПРОВЕЖДАНЕ НА СЕЛЕКЦИОННА ПРОЦЕДУРА ЗА УЧАСТИЕ В КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС В НИКОЗИЯ, КИПЪР

Следната информация е свързана с кандидатстването на учители от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ за участие в квалификационен курс на тема „ROBOTICS STEM“, които ще се проведе в началота на месец септември в град Никозия, Кипър
За да заявите своето желание използвайте формуляра за кандидатстване за участие в проект по програма Еразъм+ „Методи за STEM обучение и развитие на демократични тенденции в съвременното европейско училище“. Първоначално мобилността беше планувана да се проведе в средата на месец юли 2020 г. и в тази връзка формуляра беше пуснат за попълване през месец декември. В резултат е бил попълнен от един учител от ПМГ.
Предвид пандемията курсът беше отложен и сега новия период за неговото провеждане е 30.08.2020 - 05.09.2020.
Това наложи повторното пускане на формуляра за попълване, защото е необходимо да се получи актуална информация за желанието от страна на педагогическите специалисти от ПМГ за включване при определения вече нов период за провеждане на курса. Ако кандидатите са повече от двама ще се извърши подбор, като на отговорите, които са подадени във формуляра ще бъдат съпоставени точки, с които кандидатствалите учители ще бъдат запознати, затова е необходима конкретика при формулиране на отговорите.
За участие в мобилността могат да кандидатстват всички учители от посочените във формуляра направления, без значение дали са участвали преди или не са участвали в квалификации по програма Еразъм+.

Срокът за попълване на анкетата е: до 18.00 часа на 25.06.2020 г.

Линк към формуляра:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=kbYeffPliUijTUjnWmb5liXF46bvttNDvvhTSCm3A-tUNzJZVVVSQlczRDE2S1g2OUk1VllRTDNFQi4u

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЛАЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ

Провеждане на вътрешно институционална квалификация на тема: „STEM в обучението“